Sjörök (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mord i Skärgården (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-07-27
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178355471
Sjörök (ljudbok)

Sjörök (ljudbok)

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-27

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Eddie Öhlund jobbar på Stenungsundspolisen, där han utreder stora och små brott i skärgårdsidyllen. Hans eget liv är däremot ingen idyll. Eddie kämpar med att hålla sig över vattenytan efter att hans fru omkommit i en bilolycka.

I samband med en utredning av ett dödsfall på en hotellanläggning stöter han på Stella Hart som är på genomresa. Eftersom hon saknar bostad får hon bo hos Eddie några dagar medan han utreder ytterligare ett dödsfall. Den här gången handlar det om ett mord. Samtidigt som han blir förälskad i henne inser han att Stella kanske inte är så oskyldig som hon utger sig för att vara.

Sjörök är första delen i Elinor Kapps deckarserie Mord i skärgården om kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sjörök. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra
  -, 5 augusti 2020

  Spännande och rolig. Hoppas de kommer en uppföljare inom snar framtid

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elinor Kapp

 • Dödsjö

  Elinor Kapp

  Kriminalkommissarie Eddie Öhlund kallas till platsen för ett vägbygge ute på Tjörn. En grävmaskinist har upptäckt kvarlevorna efter ett spädbarn. Stenungsundspolisens utredning kan inte avgöra vem som grävt ner barnet och varför, men när ytterliga...

 • Tales From Turnaround Cottage

  Elinor Kapp

  This is a book of highly original Fairy Tales, though drawing on universal themes. The book is set in a Magical version of Sussex, a County where anything can - and probably does - happen. Here the little River Flitter runs down from the High Weal...