Slottet (e-bok) Spara 71%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lina Lantz (del 2)
Antal sidor
483
Utgivningsdatum
2022-11-21
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178357314

Slottet E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-21

Styckköp

29 99 Du sparar 71%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I en svart sopsäck påträffas kvarlevorna av en okänd person på slottet Sindstaholms marker utanför skånska Sandinge. Samtidigt anmäls slottets åttioåriga ägarinna Tyra Syderhielm försvunnen av sina barnbarn. Linas morfar, den pensionerade polisen Eskil, är övertygad om att hans vän Tyra är i fara. Lina, som vill fira en lugn jul med sin morfar och katterna, blir mot sin vilja indragen i en ny mordhistoria som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Slottet är den fristående uppföljaren till Anna Breitholtz Monséns rosade debut Stranden, den första delen i en serie om den före detta polisen och livvakten Lina Lantz, hennes egensinniga morfar och färgstarka närpolisen Madde. Böckerna om Lina Lantz är psykologiska deckare med både svärta och värme, om utanförskap och att finna sin väg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slottet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 november 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Slottet, av författaren Anna Breitholtz Monzén, är en fristående fortsättning på boken Stranden. Jag läste boken Stranden, av den då debuterande författaren, för knappt ett och ett halvt år sedan, och jag tyckte att den var riktigt bra. Och det tyckte jag att den här boken också var, fast kanske inte riktigt lika bra som den första boken. Men jag kan absolut rekommendera den, och jag kommer att fortsätta att följa bokserien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Breitholtz Monsén