Slottet (ljudbok) Spara 73%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (422.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lina Lantz (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-11-21
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178357345

Slottet Ljudbok

(45 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-21

Styckköp

45 169 Du sparar 124 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I en svart sopsäck påträffas kvarlevorna av en okänd person på slottet Sindstaholms marker utanför skånska Sandinge. Samtidigt anmäls slottets åttioåriga ägarinna Tyra Syderhielm försvunnen av sina barnbarn, som driver gindestilleri på ägorna.

Linas morfar, den pensionerade polisen Eskil, är övertygad om att hans vän Tyra är i fara. Lina, som vill fira en lugn jul med sin morfar och sina katter, blir mot sin vilja indragen i en ny mordhistoria som går långt tillbaka i tiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Slottet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rörig
  Lisa, 5 januari 2024

  Rörig, tråkig, dålig historia

 2. Ointressant
  Ann-Kristine (Helsingborg), 28 december 2022

  En besvikelse - hade sett fram emot uppföljaren men klarade inte ens av att avsluta lyssnandet! Handling, miljö och inte Ewerlöfs bästa inläsning gjorde det hela lite fjantigt. Och sen katter, katter och åter katter så otroligt tjatigt och ointressant!

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 november 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Slottet, av författaren Anna Breitholtz Monzén, är en fristående fortsättning på boken Stranden. Jag läste boken Stranden, av den då debuterande författaren, för knappt ett och ett halvt år sedan, och jag tyckte att den var riktigt bra. Och det tyckte jag att den här boken också var, fast kanske inte riktigt lika bra som den första boken. Men jag kan absolut rekommendera den, och jag kommer att fortsätta att följa bokserien.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Breitholtz Monsén