Slumra in (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sofia Winter (del 2)
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2021-10-18
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178358731
Slumra in (e-bok)

Slumra in E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-10-18

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sofia Winter försöker bygga upp ett nytt liv efter att hon och hennes lillasyster Alva fritogs från extremiströrelsen Ekoportalen. Varje dag lever de i rädsla för deras vedergällning.

För att skingra tankarna går Sofia upp i arbetet hos polisen i Piteå, där hon är delaktig i att utreda ett fall med en drunknad pojke. Det verkar handla om självmord, men utredningen utvecklas till något långt snårigare, och när ytterligare en tonåring visar sig ha avlidit under märkliga omständigheter leds teamet in på en slingrig väg kantad av sorg, ilska och skam.

Samtidigt börjar någon skicka anonyma meddelanden till Sofia ... och vem är egentligen mannen som har en förmåga att dyka upp överallt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slumra in. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 3 november 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Slumra in är en fristående fortsättning på boken Vid skogens slut, som kom förra året. Jag har läst den första delen, och gillat den. Och så nu även med den här andra boken om Sofia Winter och dom andra i Piteå.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vid skogens slut

  Sara Åström, Anette Sandlund

  Vid fyrtio är Sofia Winter vilse i livet, hennes son ska flytta hemifrån och hennes man verkar ha tankarna på annat håll. Lyckligtvis har hon sitt nya jobb att se fram emot. I en grupp som ska fungera som en hybrid av polis, socialtjänst och skola...

 • Elle belle bi

  Anette Sandlund, Sara Åström

  En kvinna påträffas död. Ett barn försvinner. Ett år har gått sedan Sofia Winter var tvungen att fly för att undkomma Ekoportalens förföljelse, och hon och hennes syster Alva har levt med nya identiteter sedan dess. De har ännu inte vågat söka eft...