Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 139 x 16 mm
Vikt
355 g
SAB
Hc
ISBN
9789178852765
För kännedom (häftad)

För kännedom

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-10-01
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur kan en fenomenal person som hon vara ihop med en sådan blodsugare? undrar Versilii utan att tänka på att just den där parasiten blivit hans största inspirationskälla.
Efter tio års studier vid Cambridge återvänder Versilii till Sverige och tar motvilligt anställning som laboratorieassistent. En dag, nyss fyllda trettiotre, slår det honom att han råkat laborera bort det mest essentiella i tillvaron: kärleken. För att alls våga ge sig i kast med experimentet kärlek skriver han ett kontrakt med sig själv. Det blir ett kontrakt som såväl öppnar som stänger dörrar.
Allt som verkat logiskt förvandlas till en kaotisk drömvärld när han blir bottenlöst förälskad i den mest förbjudna kvinnan av dem alla. Under nio rasande dygn försöker han reda ut vad som drev honom att skriva det förbannade kontraktet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. För kännedom
  2. +
  3. Deras änglar : en berättelse om människor och änglar i livet, döden och evigheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Deras änglar : en berättelse om människor och ä... av Staffan Ljungman (häftad).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För kännedom. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intellektuell bladvändare
    Kritisk bokälskare, 21 oktober 2020

    När man väl kommit in i huvudpersonens värld är det omöjligt att släppa boken. Mycket färgstarkt och levande språk som aldrig upphör att överraska. Berättelsen har så många bottnar och fortsätter att leva inom mig som läsare långt efter att jag läst ut boken.

Visa alla 1 recensioner