Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk (e-bok) Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-06
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178871872
Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk (e-bok)

Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk E-bok

(43 röster)  |  Läs 8 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-10-06

Styckköp

49 79 Du sparar 38%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag kan ha fel är Björn Natthiko Lindeblads självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk, och hur han efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Vilsen, utan jobb eller pengar, kraschar han rakt in i en depression. Men tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och blir med tiden en uppskattad meditationslärare och föreläsare. 2018 diagnosticerades Björn med den obotliga sjukdomen ALS. I Jag kan ha fel berättar han med värme, humor och djup om sina egna tillkortakommanden, vad livet lärt honom och om vad som framstår som allra viktigast när allt går mot sitt slut. I januari 2022 avled Björn Natthiko Lindeblad efter att ha levt med nervsjukdomen ALS i många år.

Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi skapa tröst och tillit i vår egen tillvaro? Och hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?

Boken är skriven i nära samarbete med Björns två vänner och kolleger Caroline Bankler och Navid Modiri.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så varm och fin! Tar med mig mycket av Björns tankar...
  -, 30 augusti 2022

  Så varm och fin! Tar med mig mycket av Björns tankar in i mitt liv, tack för det!

 2. Tänkvärt
  Eva Malmberg, 2 februari 2022

  En bok som leder till många sunda tankar, ett förhållningssätt till livet och människor. En livsfilosofi som stärker ditt inre.

 3. Hans liv som munk
  - (Trelleborg), 30 maj 2021

  Intressant och känslosam, speciellt i slutet när han berättar om sin pappa.

 4. En tankeväckande bok
  Kaja, 6 april 2021

  Fint skrivet och ytterst personlig historia om egna upplevelser, boken har en väldigt allvarlig underton, dock skriver författaren med en varm humor som får läsaren att skratta

 5. Rekommenderas
  Marion, 12 december 2020

  Har redan rekommenderat den till min bokklubb och flera andra! Ser den här boken som en ingång för många till det mer "andliga", som annars verkar avskräckande för många. Dvs så intressant att författaren är en person med så mycket "vanligt" i sig.

 6. Att släppa taget!
  Gerd Karin Nordlund, 10 december 2020

  Jag började på Handels 1974 och kom fram till att jag inte ville bara tänka pengar efter 1 år. Ville heller aldrig mer ta ett jobb som fast anställd sekreterare. Var bra på språk kom jag fram till, reste iväg till London efter11 års äktenskap som knakade. Jobbade svart på Fred Olsen Lines. Språk sades vara ett förlovningsval på den tiden. Nu är jag pensionerad lärare och jobbar heltid som författare. Björn med medarbetare har bekräftat det jag tänkt och önskar fler med hela mitt hjärta att l... Läs hela recensionen

 7. Så intressant och kärleksfull!
  Carina Anklew, 17 november 2020

  Härligt att lyssna när Björn berättar sin egen historia! Det finns så mycket klokskap i varsevarandet och jag blir varm i hjärtat!

 8. Underbar!
  Ida, 22 oktober 2020

  En alldeles fantastisk, tänkvärd bok som går rakt in i hjärtat. Detta är en bok att spara - du kommer att vilja läsa den flera gånger!

Visa alla 8 recensioner