Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sara Hammarkrantz, Katrin Sandberg
Utgivningsdatum
2020-11-04
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178872336
Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser (ljudbok)

Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-04

Styckköp

89
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.

Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lugn
  -, 22 januari 2023

  Man blir eftertänksam och känner ett inre lugn.

 2. Förundrans värd bok om förundran!
  Emma, 18 januari 2021

  Fantastiskt bok om forskning och vetenskap kring förundran och dess förundrande effekter! Tänk som må ga vinster det finns av att lära känna sin egen förundran och vad den triggas av. Vi har mycket att lära av dessa fantastiska författare till denna bok. Rekommenderas varmt!

 3. Viktig bok
  -, 18 november 2020

  Lycka att få ta del av deras tankar. Vill sprida de vidare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna