Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2021-04-15
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Förundran
Dimensioner
178 x 110 x 11 mm
Vikt
99 g
SAB
Dok
ISBN
9789178873012

Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser

(3 röster)
Pocket,  Svenska, 2021-04-15
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.

Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser
  2. +
  3. Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känslofällan : ta makten över dina känslor, tan... av Siri Helle (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna