Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Henrik Wahlström, Katrin Skogberg Wirén
Utgivningsdatum
2023-12-15
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178876730
Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom (ljudbok)

Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Livet går upp och ner för alla, men för den som lever med bipolär sjukdom är ofta topparna högre och dalarna djupare. Som bipolär gäller det att hitta sätt att balansera i mitten. Här kommer en överlevnadshandbok för hur du lättare ska kunna hitta den balansen, det är en guidebok med hopp och konkreta tips.

Henrik Wahlström förmedlar kunskap om sjukdomen, och om alla känslor en diagnos kan väcka hos den som fått en diagnos, samt delar med sig av verktyg på hur man kan underlätta för sig i det dagliga livet. Som anhörig får du en djupare förståelse och praktiska tips på hur du kan stötta. Han skriver boken tillsammans med Katrin Skogberg Wirén, överläkare och ordförande i Svenska sällskapet för bipolär sjukdom, som bidrar med ett medicinskt perspektiv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Uppochner : en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Missa inte denna!
    -, 2 januari 2024

    Jag lever själv med bipolär sjukdom och tycker att den här boken på ett bra sätt förklarar hur det är och hur det känns att vara bipolär. Rekommenderar den verkligen.

Visa alla 1 recensioner