En ljusets lek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (430.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gamache (del 7)
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2020-05-14
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789178935437
En ljusets lek (ljudbok)

En ljusets lek Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-14

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
SJUNDE BOKEN I SUCCÉSERIEN OM KOMMISSARIE GAMACHE

»Det var länge sedan jag läste en så här bra deckare.« Anna-Karin Ferm, Go' kväll

»Penny är fenomenal. Tycker man om PD James och Donna Leon njuter man garanterat av Louise Pennys Gamache-serie.« Västerviks-Tidningen

»Hjärtan brister«, hade Lillian Dyson omsorgsfullt strukit under i sin bok. »Det finns inga kärleksfulla relationer längre.« Men nu är Lillian själv död, påträffad bland löjtnantshjärtan och liljor i Clara Morrows trädgård i Three Pines, mitt i festligheterna kring Claras soloutställning i Montreal.
Kommissarie Gamache, chef för mordroteln vid Québec-polisen, kallas till byn, där han möts av den samlade konstvärlden: En värld full av nyanser, av ljus och skugga, en värld där ingenting är vad det först ser ut att vara. Inte ens när fakta börjar komma i dagen är Gamache helt säker på om det är sanningen eller - bara en ljusets lek.

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare som översatts till ett trettiotal språk och sålt över tre miljoner böcker bara i Nordamerika. Hennes deckarserie som fått henne att kallas en modern Agatha Christie utspelar sig i Québec i Kanada, med kriminalkommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman (fyra år i rad!) och Anthony-priset två gånger.

»Att läsa Louise Penny är som att titta på ett avsnitt av Morden i Midsommer, läsa Agatha Christie eller någon annan av de där underbara engelska deckarna som vaggar in oss i en skön känsla av trygghet och välbehag samtidigt som bestialiska brott begås.« Bokmalen

»För alla som saknar Agatha Christie och kanske vill ha något ännu bättre.« Jenny Rydqvist, Sydsvenskan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Penny