Den trolovade (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2020-10-02
Förlag
Modernista
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789178935567
Den trolovade (e-bok)

Den trolovade E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-02

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ny bok av författaren till succéserien The Selection

»En romantisk och genuint härlig bok.« Betyg: 4,5 av 5 - Emmas bokhylla

När Kung Jameson tillkännager sin kärlek för Lady Hollis Brite blir hon både chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp på Keresken Castle, och till sammans med adelns andra döttrar tävlat om kungens uppmärksamhet. Att fånga hans hjärta är en dröm som nu gått i uppfyllelse.
Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt - att bli förälskad i en kung och krönt till drottning - kanske ändå inte är det lyckliga slut hon önskar sig. Och när hon träffar en utomstående man, med en mystisk förmåga att se rakt in i hennes hjärta, förstår hon att den framtid hon innerst inne vill ha är något hon aldrig kunnat föreställa sig...

Kiera Cass [f. 1981] är en amerikansk författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon slog igenom med serien The Selection som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestseller-lista, har jämförts med Hungerspelen och sålt 11 miljoner exemplar världen över. En filmversion av den första delen i serien produceras av Netflix. Den trolovade är första boken av två i Kiera Cass nya berättelse om en glimrande kunglig romans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »