Eldtronen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (387.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kanekrönikan (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ove Ström
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Modernista
Översättare
Torun Lidfeldt Bager
ISBN
9789178936762
Eldtronen (ljudbok)

Eldtronen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-14

Styckköp

143

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra boken i Kanekrönikan!

Ända sedan de egyptiska gudarna släpptes lösa i vår moderna värld har syskonen Carter och Sadie Kane haft problem. Som arvtagare till Livets hus besitter de magiska förmågor, men nu är deras hittills farligaste fiende ormguden Apep på väg att ta över världen. Om de inte lyckas stoppa honom på bara några få dagar kommer det att innebära slutet för jorden och hela mänskligheten.
För att kunna besegra Apep är Carter och Sadie tvungna att återuppliva solguden Ra en utmaning ingen magiker lyckats med tidigare. Men först av allt måste de leta upp de tre delarna av Ras bok och uttala den magiska formel som krävs. Sökandet tar dem från New York till London, via S:t Petersburg och slutligen till den egyptiska öknen ... Ska de hinna förgöra Apep innan han sväljer solen och låter jorden gå under?

RICK RIORDAN är en amerikansk författare vars äventyrsserier sammanlagt har sålt i över 55 miljoner exemplar världen över. Hans böcker har kommit ut i ett fyrtiotal länder, och han har vunnit genrens tre främsta priser: Anthony, Edgar och Shamus. Rick Riordan bor i Boston med sin hustru och två söner. Eldtronen är den andra boken i Kanekrönikan.

»Wow, vilket äventyr! Så mycket mystik, action och humor att jag inte kunde sluta läsa. Kanekrönikan är en serie man inte bör missa.« Bokcirkeln, om första boken i Kanekrönikan

»Ett självklart val om du har läst Percy Jackson-böckerna och är sugen på mer äventyr i samma stil.« Fridas Bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rick Riordan