Hotat rike (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Realm Breaker (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
627
Utgivningsdatum
2021-07-12
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789178938230

Hotat rike E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-07-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Första boken i nya Hotat rike-serien av författaren till Röd drottning

»Victoria Aveyard har gjort det igen! Hotat rike är en spännande och händelserik fantasy med älskvärda karaktärer och en oerhört välskriven handling. Jag ser mycket fram emot nästa del.« Idas recensioner

»Ett fantastiskt storslaget världsbygge!« Min bokvrå

Corayne bor vid världens ände. År efter år ser hon sin piratmamma segla i väg mot äventyr hon aldrig kommer att få vara med på. Så när en mystisk lönnmördare och en till synes odödlig jätte dyker upp på Coraynes trappa och berättar att hon är den sista medlemmen i en utdöende blodsätt - och den enda person som kan rädda världen - blir det en chans för henne att ge sig ut på ett eget äventyr.
Men världen är i djupare fara än hon någonsin kunnat föreställa sig. Corayne och hennes bundsförvanter är ensamma i en värld som långsamt håller på att gå i bitar, och de har inte mycket mer än sitt slocknande hopp kvar att hålla fast vid.
Det är ingen hjältarnas tid Corayne lever i, men stort mod kan ibland blomstra i de mörkaste vrår. Och kanske kan det vara tillräckligt för att rädda allt.
I svensk översättning av Katarina Falk.

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA, och ägnade en stor del av sin uppväxt åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Hotat rike är första boken i hennes nya Hotat rike-serie.

»En välskriven, spännande och detaljerad fantasybok.« Nolins böcker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Victoria Aveyard