Änkorna på Österlen. Stormen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Änkorna på Österlen (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2020-10-06
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010669

Änkorna på Österlen. Stormen Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-06

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Filippa är tillbaka på Österlen. Mamma Mona har bestämt sig för att gifta sig med Ali, takläggaren som hon mött för bara några månader sedan! Och inte nog med det. Hon tänker sälja den stora Skånegården, Filippas barndomshem, köpa en svindyr husbil och bege sig ut i Europa. Håller hon på att bli sol-och-vårad? Det är inte bara Filippa som vill sätta stopp för bröllopet. Även Brigitte, grundaren av änkornas förening för renovering av gamla hus, ser hela sitt livsverk äventyrat om hon förlorar sin kompanjon Ali. Oväntat starka krafter sätts i rörelse för att stoppa bröllopet. Samtidigt är en kraftig storm på väg in över landskapet. Uppföljaren till "Änkorna på Österlen" är en hejdlös berättelse med mycket igenkänning, värme och skratt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änkorna på Österlen. Stormen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg 3+ Lättlyssnad och bra
    veronicas_bok_bak_liv, 30 oktober 2020

    Det här är en kortroman som handlar om Filippa som tillbringar em del av sin sommar hos sin mamma Mona nere i Skåne för att delvis hjälpa henne att underhålla huset. Genom en förening på nätet har de sen tidigare hittat en hantverkare Ali som mamma Mona blivit förälskad och deras romans håller i sig och nu planeras ett bröllop mellan dem.

    Det här är den andra delen om Änkorna på Österlen, jag har inte läst den tidigare och kanske påverkar det min läsupplevelse. Det var absolut inga ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna