Kvinnor som vi : En roman om fyra kvinnors lust och längtan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-07-07
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010713
Kvinnor som vi : En roman om fyra kvinnors lust och längtan (e-bok)

Kvinnor som vi : En roman om fyra kvinnors lust och längtan E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-07-07

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Kvinnor som vi" är en ovanlig berättelse om fyra kvinnors kärleksliv - de båda systrarna Boel och Bianca och deras vuxna döttrar Lykke och Meja, alla är på olika platser i livet och extremt olika varandra. Boel lever i ett äktenskap som nästan överlevt sig självt, bor i villa med älskad trädgård och har svårt att komma nära sin vuxna dotter. Sjuksköterskan Bianca har varit singel lite för länge och uppvaktas av snälla Peter på jobbet men längtar efter hetare äventyr. Meja kämpar med småbarnslivet och sin nya självbild. Lykke försöker bryta sig loss från föräldrarna samtidigt som hon söker bekräftelse hos män.

Vi möter dem under en tioårsperiod och de kommer till tals i olika skeden i livet där relationer och sex av olika anledningar spelar stor roll, och inte sällan bristen på sex, otrohets-sex, sex som missbruk, sex när man när som helst blir avbruten av spädbarnet som vill amma och där pappan brottas med madonnaproblem.

Susso och Eriksson Sandberg skriver slagkraftigt och skamlöst om kvinnoliv, med hög identifikation, underbar humor och svärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna