Bödeln i Prag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (266.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Erik Sandström (del 10)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2020-07-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179039639

Bödeln i Prag Ljudbok

(52 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 10: Erik Sandström.

Våren har kommit och ambulanssjuksköterskan Erik Sandström har åkt till Prag. Med på resan är ordningspolisen Patrik Andréasson, hans far Birger och poliskollegan Janne. Men det som var tänkt som en lättsam grabbresa förändras snabbt när Tomas Svensson ansluter, i sällskap med en snygg, och vid en första anblick, högst normal tjej. Kort efteråt gör Gösta Svenningsson och Lucifer Mattsson en överraskande entré i ett turistmyllrande Prag.

Efter att Birger har blivit kontaktad av en pensionerad mordutredare vid Prag-polisen dras gänget från Gävle in i ett mordmysterium som plågat den tjeckiska polisen i tjugo år. Varje år dödas ett slumpmässigt utvalt offer på ett av Prags mest berömda turistmål, Karlsbron. Mordet sker alltid på samma plats och på samma dag, Kristi himmelfärdsdag. Nu är det bara några dagar dit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bödeln i Prag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Upprepande
    -, 14 juli 2020

    Orkade bara lyssna typ en halvtimme innan jag ledsnade. Upprepar sig, taffligt språk och känns mest bara "ihopraffsat". Tråkigt då jag sett fram emot boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem