Medlaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Medlaren Angela Lans (del 1)
Antal sidor
463
Utgivningsdatum
2022-09-07
Förlag
Ordfront
ISBN
9789179450953

Medlaren E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-09-07

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En av våra allra största deckarförfattare gör det igen. Med den alldeles nya deckarkaraktären Angela Lans vrider Jenny Rogneby återigen på läsarens vinklar och perspektiv.

En kvinna blir brutalt våldtagen efter en utekväll med en väninna. Våldtäktsmannen döms och avtjänar sitt straff i "sexbunkern" på Norrtäljeanstalten. När frigivning närmar sig kopplas medlaren Angela Lans in. Hon har blivit utsedd att driva ett pilotprojekt där medling vid brott för första gången ska hållas mellan vuxna. Gärningsmannen och offret erbjuds en möjlighet att träffas igen och tala om händelsen.

Mötet bli laddat, och snart inser Angela att det är något som inte stämmer. Vad var det egentligen som hände den där natten? Mot medlingens principer börjar hon själv gräva i fallet och gör flera oväntade upptäckter som sätter våldtäkten i ett helt nytt ljus. Motvilligt tvingas hon ställa sig frågan: Vem är egentligen offer och vem är förövare?

MEDLAREN är inspirerad av ett verkligt fall, och den första delen i en ny kriminalserie som börjar där andra deckare slutar. Jenny Rogneby har i denna samtidsaktuella skildring hittat en alldeles egen vinkel som ställer läsaren inför moraliska frågor om fördomar, sanning och lögn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medlaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 september 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Jag har läst fem böcker tidigare av författaren Jenny Rogneby - alla böckerna i Leona-serien - och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Den här nya boken, Medlaren, är den första delen i en ny serie, som kommer att följa Angela Lans. Och jag kommer definitivt att följa serien, för jag tyckte mycket om den här boken. Tyckte att den var snäppet bättre än Leona-serien. En tankeväckande, engagerande, och välskriven bok som jag absolut kan rekommendera.

Visa alla 1 recensioner