Åtta steg mot avgrunden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (198.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2020-06-01
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179456702
Åtta steg mot avgrunden (ljudbok)

Åtta steg mot avgrunden (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-01
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Vad väntar oss när klimatet allt mer kollapsar? Hur illa ute är vi egentligen? Vad är det för hemskt som ruvar vid århundradets slut? I boken Åtta steg mot avgrunden ger sig en av Aftonbladets främsta klimatjournalister in på en resa mot mörkrets hjärta för att ge svar på dessa ödesfrågor.

I åtta delar, en för varje årtionde, beskriver han med hjälp av en stor mängd vetenskapliga rapporter och intervjuer med forskare vad som kommer att hända med jorden och dess invånare under detta århundrade.

Resultaten han kommer fram till är både förbluffande och skrämmande: Förutom allt det där vi redan anar och känner till, som stormar, värmeböljor och havsnivåhöjning, lurar ett stort antal okända faror, av en magnitud som vi knappt kan föreställa oss i framtiden.

I långsam, men stadig takt, närmar vi oss avgrunden. Till slut kan de yttre hoten sätta hela vår överlevnad på spel. Men den största grymheten av dem alla kan mycket väl komma inifrån oss människor själva.

Men det är också en berättelse om tornseglarna, denna fantastiska fågel, och dess flykt i sommarnatten. Och en fruktansvärd händelse en varm kväll i augusti.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Åtta steg mot avgrunden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Burkigt ljud
    Jonas Nyman, 2 juni 2020

    Vet inte om boken är bra än, men ljudkvaliteten på ljudboken är väldigt dålig. Fredde Granberg läser och gör ett bra jobb, men det låter som det är inspelat i en skokartong. Väldigt burkigt ljud och dessutom hårt komprimerat, alla frikativ (s- och sh-ljud) är felaktiga.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Åtta steg mot avgrunden