Vinterbad ? en handbok (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (93.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2021-10-19
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179457105
Vinterbad ? en handbok (ljudbok)

Vinterbad ? en handbok (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-19

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kalla bad är hett! Den första kompletta guiden till vinterbad är här!

Praktiska tips och härlig inspiration för både nybörjaren och den erfarna.

Över hela landet stiger människor ner i isvakar, kalla sjöar och hav. Somliga finner smärtlindring och bot mot nedstämdhet. Andra upplever en stund av stillhet i en stressad vardag. Kallbad är en upplevelse inom räckhåll för alla. Det kräver inte någon avancerad utrustning, lång flygresa eller stor plånbok.

Vinterbad tar upp aktuell forskning som förklarar badets positiva effekter för både kropp och knopp. Boken diskuterar olika andningstekniker, som är nyckeln till längre bad. Här finns tips för den som vill våga sig på sitt första dopp och för den rutinerade som vill levla upp sin upplevelse. Guiden tipsar också om resmål från Lapplands älvar till kallbadhus i Skåne, som alla erbjuder unika äventyr.

Så packa handduken och ta på dig något varmt. När du en gång upplevt kicken av att bada kallt kommer du aldrig att vilja sluta.

Denna ljudbok är en förkortad version av den bildrika faktaboken med samma namn av Lisa Bjerre, Heli Björkman och Ulf Huett.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Bjerre

  • Ensamt vittne

    Lisa Bjerre, Susan Casserfelt

    Det är en mycket dramatisk och starkt realistisk berättelse, med trovärdiga Stockholmsmiljöer. Styrkan i romanen är skildringen av huvudkaraktärerna. Språket är rakt, enkelt och lättflytande. Ensamt vittne är en av de bästa romaner jag läst om gän...