Bekvämlighetens tyranni : Hur vi förlorade makten över vår tids stora revolution (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (66.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Andreas Ekström
Utgivningsdatum
2022-11-10
Förlag
Volante
ISBN
9789179652463
Bekvämlighetens tyranni : Hur vi förlorade makten över vår tids stora revolution (ljudbok)

Bekvämlighetens tyranni : Hur vi förlorade makten över vår tids stora revolution Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-10

Styckköp

229

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
BEKVÄM SLÅR RÄDD. Digitaliseringen skulle bli en demokratisk guldålder. Men vi var inte redo. I stället offrade vi det mesta som gör oss till självständiga individer för att få ha det bekvämt.

I dag kontrollerar en handfull techjättar allt från vår identitet till våra pengar, samtal och relationer. Vi har skänkt dem närmast oinskränkt inflytande över allt som gör privatlivet heligt, i utbyte mot smarta tjänster som förenklar livspusslet.

Hur kommer det sig att bekvämlighet blev viktigare än allting annat? Och vill vi verkligen fortsätta på en väg som kan leda till att litteraturens dystopier blir verkliga?

Följ med den internationellt hyllade journalisten, författaren och föreläsaren Andreas Ekström på en obekväm uppgörelse med vår digitala samtid. Det här är den avgörande berättelsen om hur vi förlorade makten över vår tids största revolution men också början på motståndsrörelsen som tar oss mot en mindre bekväm, men mycket rimligare värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bekvämlighetens tyranni : Hur vi förlorade makten över vår tids stora revolution. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt ok
    -, 24 mars 2023

    Ok bok, lite kort kanske, dock mycket matnyttigt som alla användare borde beakta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andreas Ekström