Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mai-Lis Hellénius
Utgivningsdatum
2021-01-11
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179855161
Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet (ljudbok)

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-01-11

Styckköp

122

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här ljudboken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet - hela livet! Ljudboken vänder sig framförallt till dig som är 55 och den är skriven av två ledande forskare - professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm - som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa.

Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips och effektiva fysiska övningar. Du får också tips på hur du kan motverka stress, koppla av och sova gott på nätterna.

Mai-Lis Hellénius är professor på Karolinska Institutet och specialist på förebyggandet av hjärtkärlsjukdom med fokus på rörelsens, matens och livsstilens betydelse. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått flera utmärkelser för sin forskning och för sitt folkhälsoarbete. Tommy Cederholm är professor i klinisk nutrition, d.v.s. näringslära, vid Uppsala Universitet och är överläkare i geriatrik med särskilt intresse för matens och nutritionens betydelse för ett friskt och aktivt åldrande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna