Svärd utan herre (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svärd utan herre (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-08-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002783
Svärd utan herre (ljudbok)

Svärd utan herre Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-08-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tsukiko har hört till kurtisanhuset så länge hon kan minnas och hennes framtid som kurtisan är utstakad. Men när den herrelöse samurajen Hiroshi en dag rusar in på gården med svärdet i högsta hugg och tar henne som gisslan förändras allt. Plötsligt får hon möta en helt ny värd, en värld där andra lagar och regler gäller.

Att kidnappa Tsukiko är inte det mest genomtänkta Hiroshi gjort i sitt liv, särskilt inte då han är på flykt undan rättvisan. Nu måste han bestämma sig för hur han ska göra med den viljestarka unga kvinnan, innan han får fler problem än han redan har. Men allting sätts på spel när deras vägar korsas med Sparvens, en av de mest beryktade medlemmarna i en grupp av lönnmördare.

"Svärd utan herre" är första delen av två i serien med samma namn. Det är en spännande historia om frihet, makt och kärlek som utspelar sig i det feodala Japan för cirka 400 år sedan.

Karin Söderlund Leiflers stora intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker hon läste som barn. Fascinationen för Japan ledde så småningom fram till hennes berättelser som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Söderlund Leifler