En djupfryst man i gula byxor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Lund (del 1)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-10-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003797
En djupfryst man i gula byxor (ljudbok)

En djupfryst man i gula byxor Ljudbok

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-04

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första delen i deckarserien Morden i Lund

Oskar Stenvall är en man utan ambitioner. När studie-kam-raterna gjorde karriär och skaffade familj blev han kvar på sin lilla resebyrå på en mörk innergård i Lund. Där för han en stillsam tillvaro. Men allt förändras i ett slag när hans excentriske granne, herr Larsson, utsätts för ett mordförsök i sin herrekipering. Och än värre blir det när Oskar hittar en livlös man i gula byxor i sin gamla Volvo PV.

Detta blir upptakten till en galen road trip för Oskar, hans praoelev Hanna från Arlöv och herr Larsson. En resa som inkluderar allt från ett besök hos Otto von Bismarcks sonson, till knarksmuggling i Amsterdam.
Hela tiden har trion den nitiske polisen Bruno och hans fru, journalisten Malin, i hasorna. Kommer Oskar att lyckas rentvå sig innan de hinner ikapp honom?

Kalle Löfqvist är Lundabo och skolad i studentlivets karnevaler, revyer och spex. Han har senare skrivit manus för flera nöjesproduktioner på SVT. Nu är han mellanchef på ett stort svenskt möbelföretag och "En djupfryst man i gula byxor" är hans debut som deckarförfattare.

"En fantastiskt rolig bok, full av spännande förvecklingar. Läs den!"
Anders Jansson, komiker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En djupfryst man i gula byxor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 4+ av 5
  Bokdjungeln, 18 november 2022

  När någon säger att en bok ska vara rolig så blir jag alltid lite skeptisk. Jag blir också väldigt förvånad när jag väl tycker att en bok är rolig. Det var alltså med ett skeptiskt sinne som jag började lyssna på denna ljudbok. Den började helt ok. Jag skulle inte säga att den var rolig men den var trevlig att lyssna på. Men så, när jag minst anade det så kom en scen och jag började skratta. Sen kom en till scen och även då fick jag svårt att hålla mig för skratt. Efter detta släppte det. Jag... Läs hela recensionen

 2. En feelgood spänning
  -, 16 november 2022

  En rolig och spännande bok. Perfekt blandning och en toppenuppläsare.

 3. En mustig historia.
  -, 23 oktober 2022

  En väldigt innehållsrik historia med mycket humor.

 4. Enastående underhållning!
  - (Sundsvall), 16 oktober 2022

  Rolig, underfundig, överraskande och suveränt inläst!!

Visa alla 4 recensioner