En djupfryst man i gula byxor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Lund (del 1)
Utgivningsdatum
2022-10-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003803
En djupfryst man i gula byxor (e-bok)

En djupfryst man i gula byxor E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-04

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första delen i deckarserien Morden i Lund

Oskar Stenvall är en man utan ambitioner. När studie-kam-raterna gjorde karriär och skaffade familj blev han kvar på sin lilla resebyrå på en mörk innergård i Lund. Där för han en stillsam tillvaro. Men allt förändras i ett slag när hans excentriske granne, herr Larsson, utsätts för ett mordförsök i sin herrekipering. Och än värre blir det när Oskar hittar en livlös man i gula byxor i sin gamla Volvo PV.

Detta blir upptakten till en galen road trip för Oskar, hans praoelev Hanna från Arlöv och herr Larsson. En resa som inkluderar allt från ett besök hos Otto von Bismarcks sonson, till knarksmuggling i Amsterdam.
Hela tiden har trion den nitiske polisen Bruno och hans fru, journalisten Malin, i hasorna. Kommer Oskar att lyckas rentvå sig innan de hinner ikapp honom?

Kalle Löfqvist är Lundabo och skolad i studentlivets karnevaler, revyer och spex. Han har senare skrivit manus för flera nöjesproduktioner på SVT. Nu är han mellanchef på ett stort svenskt möbelföretag och "En djupfryst man i gula byxor" är hans debut som deckarförfattare.

"En fantastiskt rolig bok, full av spännande förvecklingar. Läs den!"
Anders Jansson, komiker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »