Blåklockor som klingar på natten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden vid Göta kanal (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-06-02
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004565
Blåklockor som klingar på natten (ljudbok)

Blåklockor som klingar på natten Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-06-02

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Betsy och Sam driver ett pensionat i den välbesökta sommaridyllen Sparvdalen vid Göta kanal, men paret lever samtidigt ett mörkt dubbelliv som de gör allt för att dölja.

John har lovat sin bortgångna mormor att överlämna en släktklenod till hennes syster Iris, som bor i kaptensvillan i Sparvdalen. Men när han anländer dit upptäcker han att Iris är spårlöst försvunnen och någon annan har flyttat in i huset. John bestämmer sig för att stanna kvar och undersöka vad som har hänt.

Märkliga saker börjar att hända och det blir snart uppenbart att ingen längre går säker. För vem kan du egentligen lita på om inte ens dina närmaste grannar är de som de utger sig för att vara?

"Blåklockor som klingar på natten" är den första delen i pusseldeckarserien "Morden vid Göta kanal". Vi får följa invånarna i det fiktiva området Sparvdalen vid Göta kanal utanför Linköping, där alla tycks dölja en hemlighet, eller två.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blåklockor som klingar på natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och klurig
    -, 14 juni 2022

    Läskig och mysig på samma gång. Kul med lokal flrankring. Vill läsa fler!

Visa alla 1 recensioner