När orden inte räcker till ? boken om Lars (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (299.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Knave
Utgivningsdatum
2022-06-13
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180005517
När orden inte räcker till ? boken om Lars (ljudbok)

När orden inte räcker till ? boken om Lars Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-06-13

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lars är spänd inför sin första dag i skolan. Men ingenting blir som han tänkt sig. Att läsa, skriva och räkna är svårt, och inte blir det lättare av att klasskamraterna retas. Lars entusiasm övergår snabbt i både uppgivenhet och frustration. Han får anmärkningar för sen ankomst, om han ens går dit över huvud taget. Han hamnar ständigt i bråk. Skolledningen vet inte vad de ska ta sig till. Hur gör man med ett sådant hopplöst barn?

Snart fylls Lars dagar med cykelstölder, tjuvåkning på tåg, snatterier och annat som drar till sig både polisens och socialtjänstens uppmärksamhet. Han placeras först i fosterhem och sedan på ett hem för missanpassade pojkar där övergreppen haglar. Men när allt är som allra mörkast får han kontakt med en lärare som ser möjligheter där andra bara sett svagheter, och när han sedan träffar sin första stora kärlek vänder allt.

"När orden inte räcker till - boken om Lars" är en stark och sann berättelse om en mobbad och missförstådd pojke som trots alla motgångar lyckas hitta sin egen väg och nå framgångar som ingen hade kunnat tro.

Staffan Nordstrand är en svensk entreprenör och författare. Han har gett ut ett tiotal romaner, som alla har verklighetsanknytning, och "När orden inte räcker till" bygger på hans egna erfarenheter från uppväxten. Under våren 2022 har Staffan uppmärksammats för sin långa resa genom Sverige med en åkgräsklippare i syfte att "ge dyslexin en högre röst och ett bredare ansikte".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Nordstrand