Livet i hundraåttio (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (187.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tina Thörner
Utgivningsdatum
2021-04-23
Förlag
Mondial
ISBN
9789180020718
Livet i hundraåttio (ljudbok)

Livet i hundraåttio Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-04-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En berättelse om att alltid våga, alltid gasa och alltid försöka igen.

När Tina Thörner slog sig in som kartläsare i den mansdominerade rallyvärlden bröt hon ny mark. Hon har navigerat genom livet i full fart, alltid vågat välja sin egen väg och följt sin inre karta. Det ständiga målet att tillhöra världens bästa team, privat som professionellt, har gett resultat och kostat på. Det har lett till kraschade relationer såväl som kraschade bilar. Tragedier som triumfer. Och ett par tillfällen då döden undvikits med en hårsmån.

*

Tina Thörner (f. 1966) är en av Sveriges största motorsportprofiler. Hon har vunnit tre VM-guld, stått på pallen i Dakarrallyt och blivit folkkär genom tv-program som Lets Dance. Hon blev historisk när hon tillsammans med Nasser Al-Attiyah från Qatar blev första mixade team att vinna världscupen i rallyraid. Idag är hon bland annat verksam som entreprenör, coach och föreläsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Livet i hundraåttio. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fängslande
  -, 20 februari 2022

  Den här boken överraskade mig. Den positiva energin och den outtröttliga gatsten imponerar. Den här somnar man inte ifrån.

 2. En värmländska som gjort avtryck i världen.
  Marianne, 5 december 2021

  Här finns så många personliga upplevelser som styrt hennes vägval, men man blir även imponerad av vad denna starka kvinna gjort för andra kvinnor. Tina Thörners egen uppläsning höjer innehållet.

 3. Fångade alla i lyssnandet
  Lena Holmgren, 11 augusti 2021

  Vi lyssnade på boken medan vi körde på vår bilsemester & samtliga i bilen, även 10-åringen, ville att vi satte igång boken så fort vi satt i bilen. Man kunde inte sluta lyssna, dels för att Tina själv läser med sin underbara dialekt, men även för bokens både roliga, djupa & gripande budskap. Vi vill samtliga gärna lyssna på den igen.

 4. Praktisk lärande
  -, 21 juni 2021

  Såå intressant. Lärorik. Uunderbar dialekt

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Tina Thörner

 • 20 år med grussprut i rallycirkusen

  Tina Thörner, Annemo Friberg

  Tina är en av Sveriges mest framgångsrika någonsin inom rallysporten, vi får i denna nya spännande bok följa henne genom hela hennes liv och karriär! Allt ifrån ökenrallyn till Let's Dance deltagande avhandlas i boken!