De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-21
Förlag
Mondial
ISBN
9789180021876

De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
HUR BLEV LANDET LAGOM EXTREMT?

I en skildring av tre dramatiska decennier visar Carl Hamilton hur det nya Sverige blir till. De politiska makthavarna ställer ut fantastiska löften: en skola i världsklass, en högteknologisk blågul försvarsmakt som ska användas över hela jorden, Europas första mångkulturella nation och en pandemibekämpning där fler smittade räknas som en framgång. Allt slutar i kaos. Ingen ställs till svars.

De ofelbara är oumbärlig svensk samtidshistoria för den som vill förstå landet vi lever i, och ställer den mest brännande politiska frågan: hur styrs egentligen Sverige?

*

Carl Hamilton är författare och ekonom. Han grundade utbildningen i affärsetik vid Handelshögskolan i Stockholm. De ofelbara är hans nionde bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket intressant
    Gabriel Stein, 10 november 2022

    Man behöver inte hålla med om allt. Ibland är boken ligger slarvig med fakta, ibland är den litet väl efterklok. Men den är mycket intressant och en bra och svidande vidräkning med ett antal väsentliga svenska politiska misstag i stor skala.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carl Hamilton