Änglaträdet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
592
Utgivningsdatum
2021-10-25
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
The Angel Tree
Medarbetare
Mellgren, Lotta (form)
Dimensioner
223 x 145 x 40 mm
Vikt
732 g
SAB
Hce
ISBN
9789180060547
Änglaträdet (inbunden)

Änglaträdet

(95 röster)  |  Läs 15 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-10-25
249

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Änglaträdet är en fängslande roman om familjehemligheter och bortträngda trauman av författaren till De sju systrarna-serien.

Efter trettio år kommer Greta Marchmont tillbaka till Marchmont Hall, ett ståtligt hus som ligger idylliskt beläget mellan de snötäckta bergen i Wales. Hon lider av minnesförlust efter att ha varit med om en tragisk olycka och minns ingenting från det förflutna. När hon vandrar genom det vintriga landskapet gör hon en oroväckande upptäckt. På en undangömd plats i skogen hittar hon en grav, och den bortvittrade inskriptionen på stenen visar att en liten pojke ligger begravd här hennes egen son. Greta chockas svårt och börjar leta efter den person hon en gång var.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Änglaträdet
 2. +
 3. Lektioner i kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lektioner i kärlek av Lucy Dillon (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Änglaträdet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gillar Lucinda Rileys böcker.
  Maggis, 24 april 2023

  Bra vuxensaga, inte lika bra som sju systrars serie men näst intill. Men slutorden om angelsyndrom, fick mej att slå upp det för att lära mer om det.

 2. Bra, mycket underhållande roman
  Karin Anna , 13 april 2023

  Som i alla av Lucindas böcker blir man snabbt fast. Denna är mycket bra, omväxlande, romantisk och spännande. Läs den, du blir fast!

 3. En bok som man längtar till

  Det finns vissa böcker som har ALLT, och detta är en av dem. Har läst alla Rilyes "systrar" och var lite skeptisk att läsa en ny bok av denna författare, men Änglaträdet har tagit mig med storm.

 4. Oerhört fin och vilken bladvändare!
  Marias bokhylla, 17 februari 2022

  Lucinda Riley har (hade) en magisk förmåga att skriva oerhört långa böcker men att få dem att kännas mycket kortare. Allt liksom flyter på rakt igenom och det känns inte betungande att det är så många sidor, för det finns inget som känns onödigt eller på fel plats.

  Här följer vi Greta, Cheska och Ava. Tre generationer kvinnor som alla har sitt bagage och olika erfarenheter av att vara kvinna i samma familj. När Cheska är i tonåren råkar hennes mamma Greta ut för en olycka. Nästkomman... Läs hela recensionen

 5. Wow
  veronicas_bok_bak_liv, 28 december 2021

  Efter trettio år komme Grete tillbaka till Marchmont Hill, ett ståtligt hus som ligger mellan de snötäckta bergen i Wales. Hon lider av minnesförlust efter en tragisk olycka och minns inget från sitt förflutna. När hon vandrar i det vintriga landskapet i skogen hittar hon en grav - på stenen står det att där ligger en liten pojke begravd som visar sig vara hennes son¿.

  Jag säger bara WOW! Det här är den första boken jag läser av Lucinda och nu ställer jag mig frågan varför jag inte l... Läs hela recensionen

 6. Älskar...
  Eva Marianne Ölund, 14 december 2021

  Fullkomligt älskar hennes böcker.
  Dessvärre kommer det inte några fler då hon under sommaren avled i sin sjukdom.
  Sänder en tanke till henes familj.

 7. Kanonbra
  Carola , 14 december 2021

  Jättespännande bok, ville bara läsa mer o mer. Tyvärr tog även denna bok slut, trots försök att läsa sakta i slutet.
  Riley fantast

 8. Så bra
  @bettan_bokprataren (Örebro), 2 december 2021

  Ja då har jag läst min första men inte sista bok av Lucinda Riley och vilken upplevelse det blev. Jag är helt såld, ja, till och med knockad. Vilken berättelse. Inte en enda dip på 592 sidor, det vill inte säga lite om vad jag tycker. Det här är en av de bästa familjesagor jag läst.

  Jag är fascinerade över hur författaren lyckas med att hålla mitt intresse uppe och hur hon på ett lockande och magiskt sätt beskriver olika människors livsöden.
  Landskap- och övriga miljöbeskrivnin... Läs hela recensionen

 9. Livets alla skeenden
  vivi-ann rosario BROMS, 26 november 2021

  Livet för en ung människa kan ta många vändningar för att till slut bli bra. Rädsla för att inte bli trodd, vill visa att man kan klara sig själv trots att det går mot helt fel håll. Genom att läsa boken får man många insikter om hur livet kan påverkas av allt dom sker i ens närhet.

 10. Underbar bok.
  Mildred Grahn, 16 november 2021

  Precis lika fängslande som övriga, jag har lästa alla hennes böcker. Men nuväntar jag på om det kommer någon om Pa Salt nu när Lucinda inte finns mera, så sorgligt att hon gott bort.

 11. Härlig läsning
  Ingbritt Nyren, 16 november 2021

  Som alltid, hennes romaner är en upplevelse, har läst alla som översatts till svenska. Just att hon alltid berättar om förgången tid fram till nuet

 12. Änglaträdet
  Eva Gunilla Berntsson, 5 november 2021

  En fantastisk beskrivning av olika människors livsöden som vävs ihop på flera olika nivåer. Älskar den målande beskrivningen av det fantastiska landskapet.

 13. Änglaträdet
  Marica Stolt, 5 november 2021

  Jag har inte börjat läsa denna bok ännu, håller på med en annan tjock bok. Jag ser fram emot denna läsning eftersom jag läst alla andra underbara böcker av henne.

 14. Bladvändare
  Elisabeth Nilsson, 5 november 2021

  Fantastisk bok. Man fångas in direkt och vill inte sluta läsa! Spännande och engagerande som alla Rileys böcker. Läs den!

 15. Intressant
  Ilona Gill, 5 november 2021

  Väldigt svårt att lägga undan boken när man börjat läsa! Lucinda Riley hade förmågan att trollbinda sina läsare! Saknar hennes böcker!

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley