Solsystern : Electras bok (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (679.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 6)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-02-10
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
ISBN
9789180060622
Solsystern : Electras bok (ljudbok)

Solsystern : Electras bok Ljudbok

(410 röster)  |  Läs 18 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-10

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Solsystern är den sjätte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel värld.

På ytan verkar Electra D'Aplièse ha allt: hon är vacker, rik och berömd. Men faderns plötsliga död har rubbat hennes redan sköra sinnestillstånd och hon dövar smärtan med alkohol och droger. Så får hon ett brev från en främmande kvinna som hävdar att hon är hennes mormor ...

Sökandet efter hennes egen familjehistoria leder Electra till Afrika. År 1939 anländer Cecily Huntley-Morgan till Kenya efter att ha fått sitt hjärta krossat i New York. Där möter hon två människor som kommer att förändra hennes liv för all framtid: boskapsfarmaren Bill Forsythe, känd som den evige ungkarlen, och massajprinsessan Njala.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 18 recensioner av Solsystern : Electras bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Både då- och nutid
  Ingela , 18 november 2023

  Har lyssnat på alla systrarnas böcker och gillar dem alla. Denna fångade mig, tycker det är intressant när man även får "dåtiden" berättad i sådan detalj som det görs här. Ett plus för uppläsaren

 2. Solsystern
  -, 1 juli 2023

  Så bra skriven, som alltid av Lucinda Riley.

 3. Inte lika bra som tidigare böcker i serien
  -, 18 juni 2023

  Inte lika bra som de övriga böckerna.

 4. I samma anda som de fem tidigare
  -, 2 april 2023

  Historien kring de tidigare fem äldre systrarna har var it intressant, men denna är så mer nutid och verkligen fortfarande aktuell. Vilket ger den en ytterligare dimension än de tidigare böckerna. Gillar denna bäst.

 5. Lite tyngre!
  - (Vendelsö), 1 april 2023

  Denna bok är lite tyngre och mer omskakande än de tidigare böckerna. Den är dock spännande och intressant. Som vanligt är Gunilla L en fenomenal uppläsare. Ser fram emot nästa bok.

 6. 4 av 5
  Bokdjungeln, 22 mars 2023

  Boken innan denna (nr 4 i serien - Månsystern) föll mig inte väl i smaken, som de tidigare böckerna gjort. Men med denna höjdes nivån igen.

  Boken har (som jag nämnt i tidigare recension av serien) samma upplägg som de andra böckerna. Men jag tycker absolut att denna handling stack ut från de övriga och därmed anser jag den vara värd att lyssna på. Men kanske att delen som handlar om Electras mamma var något kort i jämförelse med de andra delar i boken. Boken är trots allt över 22h lå... Läs hela recensionen

 7. De 7 systrarna
  -, 24 december 2021

  Har gillat alla 6 böckerna i serien!

 8. Seg bok
  Skogaliten, 8 november 2021

  Den sämsta i denna serie. Seg inledning och inte den bästa alls. Spottar upp sig på slutet men dåligt slut.

 9. 6:e boken
  -, 27 augusti 2021

  Lysande, en otroligt skickligt skriven bok. Jag blev helt tagen.

 10. Kanske....
  -, 27 april 2021

  En helt ok fortsättning på systrarnas öden, men språket som återges i dialoger känns lite för nutidsenligt jämfört med hur hur människor talade med varandra när dåtids relationerna beskrivs. För mig känns det inte trovärdigt att en äldre elegant dam på 30-talet skulle använda fraser som "kom igen då"... språkbruket drar ner betyget på en i övrigt ok berättelse.

 11. Fantastisk
  -, 8 mars 2021

  Tyck mycket om alla böcker i serien men denna toppade med sin berättelse och budskap. Den kommer att finnas kvar länge i minnet med enda irritationen är att den tog slut.

 12. Läsvärt
  Maggan, 11 januari 2021

  Bra serie, men tycker de första böckerna i serien är bättre. Intressanta för de handlar om olika länder och olika tider.

 13. Serien De sju systrarna
  -, 30 december 2020

  Alla böcker i serien får dig som läsare att känna alla de känslor som huvudkaraktärerna känner. Du skrattar och gråter med kvinnorna som genomlever sina liv på skilda platser i världen men gemensamt har de en stark inre drivkraft som inte går att undgå. Fantastiska böcker som sträcklyssnades! Tack!

 14. Perfect, fantastic!
  -, 22 december 2020

  Underbar bok, jag rekommenderar alla att läsa. Lucinda Riley är bästa författare.

 15. Hoppas på bok 7
  -, 18 december 2020

  Det är återigen fantastiskt hur Lucinda Riley lyckas väva ihop historierna om personerna och göra boken sååå intressant från sida ett till sista sidan.

 16. Skickligt men själlöst hantverk
  Gnutta Gniden, 6 december 2020

  Jag kände inte till Lucinda Riley sedan tidigare utan valde boken "Solsystern:Electras bok" utifrån läsarnas betyg. Men jag är något besviken. Tycker visserligen boken är ett gott hantverk men den saknar djup och mening. Den är god underhållning, men inte berikning. En jämförelse: om jag går på restaurang förväntar jag mig en bättre middag än om jag lagat den själv. Med Electras bok känns det snarare som om jag har gått till Donken för lite snabbmat. Men om det är Big Mac man är sugen på så är den ok.

 17. Kenya NY
  -, 26 november 2020

  Underbar beskrivning av människoöden i två så olika miljöer. Spänningen fanns med i hela berättelsen. 6 härliga böcker så värda att läsas

 18. Solsystern
  -, 25 november 2020

  Gillar den!! Fina personskildringar och intressant handling.

Visa alla 18 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley