Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-05
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180061490
Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor (e-bok)

Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-05-05

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Edward Blom vet vad som krävs för ett gott liv... Han är väl skickad, behärskar ämnet till fullo och ger sig i kast med uppgiften med folkbildarens pedagogiska iver. Utan att för den skull blunda för komplikationerna... Han skriver lätt och ledigt och erbjuder nyttig läsning för yngre generationer som vuxit upp med föräldrar som skitit i traditionerna... "

Klas Östergren Svenska Dagbladet

Vad sjutton betyder jackett? När ska man anlända till en tillställning? Vilket är egentligen ditt brödfat, det till höger eller vänster?

Här får du svar på och förklaring till alla etikettfrågor du någonsin har grubblat över. Allt från middagsbjudningar, bordsskick och restaurangbesök till livets avgörande tillfällen som barndop, bröllop och begravningar.

I boken blandas det som fallit i glömska med helt nya företeelser där reglerna precis håller på att utformas. Edward förmedlar etikettens grundläggande väsen och de djupa principerna som ligger bakom.

Detta är boken för den som skall gifta sig, flytta hemifrån, börja studera eller för de som kommit upp i åren och redan har god kunskap om etikett. En bok fylld med roliga anekdoter och Edwards medryckande berättande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Edward Blom