Som vi lekte (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Siljanserien (del 1)
Utgivningsdatum
2023-01-10
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180062282
Som vi lekte (e-bok)

Som vi lekte E-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2023-01-10

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Spänningsmästaren Ninni Schulman är tillbaka med en ny serie som tar oss med till 1980-talets Dalarna.

Året är 1982. 12-årige Mattias försvinner spårlöst från sitt hem i den lilla byn Våmhus. Ett år senare är han fortfarande borta och hans mamma håller på att gå sönder av sorg och ovisshet.

Den f. d. polisen Ingrid Wolt är på flykt undan sitt förflutna. Hon har just släppts ur fängelset Hinseberg och börjar sakta bygga upp sitt liv igen. I desperat behov av ett arbete startar hon Siljans Spaningsbyrå och hennes första uppdrag blir att hitta Mattias. När hon börjar nysta i fallet inser hon att den skenbara idyllen döljer mörka hemligheter.

Den första delen i serien om Ingrid Wolt är en kriminalroman om sorg, skuld och en lek som blir till dödligt allvar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Som vi lekte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 5 av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 17 januari 2023

    Jag har läst det mesta av Ninni och hon är en riktigt duktig författare. Den här boken var välskriven med många tvister. Själv misstänkte jag alla karaktärerna i boken. Så när boken närmade sig slutet blev jag väldigt förvånad. Jag kommer absolut att följa med Ingrid på hennes uppdrag.

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 januari 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Jag har läst allt som Ninni Schulman har skrivit hittills, både dom sju böckerna i Hagforsserien, och hennes två fristående böcker, och jag har tyckt om dom allihopa. Bäst av dom nio böckerna har varit den fristående boken Bara du, tycker jag, och den fick högsta betyget av mig. Den här boken, Som vi lekte, är den första boken i en ny planerad bokserie som heter Siljanserien. Och det ska bli väldigt kul att följa den serien, eftersom jag tyckte riktigt mycket om de... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman