Kärleksbrevet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-04
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789180063159
Kärleksbrevet (e-bok)

Kärleksbrevet E-bok

(35 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-04-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kärleksbrevet är en spännande roman om en kunglig skandal och oförlåtliga svek av författaren till serien om de sju systrarna.

När sir James, en av sin generations främsta skådespelare, avlider 95 år gammal, efterlämnar han inte bara en förtvivlad familj utan också en hemlighet som är så chockerande att den skulle kunna skaka det brittiska etablissemanget i grunden.

Joanna Haslam, en ambitiös ung journalist, får i uppdrag att bevaka skådespelarens begravning. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, som senare skickar henne ett hemligt brev.

Joanna börjar skala av lagren av lögner som omslutit hemligheten i över sjuttio år, och inser snart att det finns starka krafter som kommer att göra allt för att hindra henne från att avslöja sanningen.

"Res tillbaka till 1990-talets London i denna skildring av mörka hemligheter bland Englands grädda. Perfekt sommareskapism med fantastiska vändningar."

Best Magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärleksbrevet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra
    -, 1 juli 2022

    En komplicerad intrig som jag stundvis hade svårt att greppa fullt ut, men man fick det summerat mot slutet och då föll alla bitar på plats. Spännande och med ett överraskande slut. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley