Det hemliga sällskapet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Detektiv Tillman (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2024-01-23
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180066655

Det hemliga sällskapet Ljudbok

(138 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-23

Styckköp

135

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett hemligt sällskap vars medlemmar är beredda att gå över lik för att se till att ingen avslöjar deras hemligheter, en mystisk man som kanske är polisinformatör och kvinnor som slåss för jämställdhet. Det här är första delen i en mysig spänningsserie som utspelar sig under 1920-talet där tre kvinnor bildar en oväntad allians för att hjälpas åt att lösa brott.

Året är 1920 och den unga Ester Tillman är nybliven änka i Uppsala. Äktenskapet var olyckligt och äntligen är hon fri att styra över sitt liv. Hon har en dröm om att arbeta som privatdetektiv, men vet inte om hon vågar ta steget. När hon följer med sin mamma på seans och en av deltagarna under mystiska omständigheter faller från en balkong, får Ester möjlighet att ta sig an sitt första fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Det hemliga sällskapet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Kerand, 13 mars 2024

  Mycket bra bok hoppas det kommer fler även då med Katarina E som uppläsare en av de bästa

 2. Mycket bra bok
  -, 22 februari 2024

  Mycket bra och spännande bok i historisk 1920-talsmiljö, intressant persongalleri och en bra intrig och tempo i boken, jag hoppas det finns en fortsättning, alla som älskar Agatha Christie och liknande förattare kommer inte att bli besvikna, helt klart läsvärd, men att lyssna tror jag höjer upplevelsen för den är mycket bra inläst!

 3. Spännande deckare i 20-talsmiljö
  Loreleine, 15 februari 2024

  Underhållande och spännande med kvinnlig detektiv i huvudrollen. Utspelar sig på 1920-talet i autentiska Uppsalamiljöer. Längtar efter nästa del i serien!

 4. ..
  Anna, 6 februari 2024

  Mycket bra o trivsam! Toppen uppläst som alltid!

 5. Helt fantastisk
  -, 5 februari 2024

  Längtar efter mer äventyr med Ester, Irina och Jacob.

 6. Så bra och fängslande från första raden
  Gunilla, 1 februari 2024

  Väldigt välskriven, spännande, humoristisk samt känslosam bok! Det är så spännande att få ta del av kvinnors kamp för sina rättigheter och lika värde! Längtar efter nästa bok! Katarina Ewerlöf är fantastiskt som uppläsare!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Camilla Lagerqvist