Mitt liv som elbilist: kåserier (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-11
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180072007

Mitt liv som elbilist: kåserier E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-08-11
49
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Boken Mitt liv som elbilist belyser på ett lättläst sätt alla bekymmer man ställs inför som elbilist. De korta, roliga berättelserna berättar inte enbart om allt man kan råka ut för när man kör sin elbil - man lär sig även en hel del om elbilar på köpet. Vilka för- och nackdelar har de? Hur är det egentligen att leva med en elbil?

I bokens första halva kör författaren runt med en sju år gammal Nissan Leaf elbil som sedan byts till en splitterny Tesla Model 3. Olika bilar, olika upplevelser?

Kåserierna har tidigare publicerats i tidningen Elbilen i Sverige mellan åren 2016-2020 men har nu för första gången sammanställts till en bok om hur det är att vara elbilist i dagens Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt liv som elbilist: kåserier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kort, trevlig, dåligt korrekturläst
  Nyx, 28 augusti 2021

  Snabbläst och underhållande. Det stora antalet särskrivningar störde lite.

  Trevligt att e-boken inte har DRM-skydd så man t.ex. kan konvertera formatet för sin e-boksläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tibor Blomhäll

 • Skaffa elbil

  Tibor Blomhäll

  Andra upplagan. Vad är en elbil? Hur laddar man den? Och hur var det där med räckvidd nu egentligen? Boken rätar på ett lättfattligt sätt ut alla frågetecken. Boken förklarar allt från räckvidd till motor- och batteriteknologi. Vad ska man tänka p...