I gryningen andas inget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anki Karlsson & Tryggve Fridman (del 6)
Utgivningsdatum
2023-02-01
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180186773
I gryningen andas inget (e-bok)

I gryningen andas inget E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2023-02-01

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Del sex: Anki Karlsson & Tryggve Fridman.

Det blåser nya vindar för Anki Karlsson på Gotland. Vännen och mångårige vapendragaren Tryggve har tröttnat på livet som änkling och begett sig till fastlandet för att träffa en dam han fått kontakt med via annons. Anki vaktar hunden Putte åt honom och har själv fullt upp med att planera en långritt för en större grupp, men hur hon än försöker låtsas att det inte gör något att Tryggve längtar efter (annat) damsällskap, känns det ändå lite motigt.
Så fort Tryggve och hans sällskap är tillbaka och långritten är i gång blir det uppenbart att några av deltagarna har ett extra gott öga till varandra medan andra knappt står ut i varandras närhet. Allt ställs på sin spets när en deltagare en morgon hittas död på stranden. Kort därefter försvinner en annan i sällskapet.
Anki och Tryggve får lägga privatlivet åt sidan för att inleda sina egna undersökningar, men inser snart att de måste gå mycket försiktigt fram.
Frågan är om alla deltagarna i långritten varit helt ärliga med vilka de är och var de kommer ifrån. Är Tryggves nya kvinna verkligen den hon utger sig för att vara? Vad har hänt mannen som försvunnit? Och vem är mördaren?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marianne Cedervall