Underström (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mord på Norröra (del 1)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2023-01-18
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180310635

Underström E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-01-18

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är en ovanligt varm och solig midsommarafton på Norröra. Öns traditionella firande avbryts när en kvinna hittats mördad på en ödslig strand på andra sidan ön.

Polisinspektör Elsa Kahn, som försöker vila ut på ön efter en utmattningsdepression med suicidala inslag, dras på gott och ont in i en komplicerad utredning där hennes sommargrannar på ön både misstänker och misstänks.

Allt är inte frid och fröjd i sommaridyllen, och det finns hemligheter som till varje pris måste bevaras. Bakom syrenhäckar och rödmålade skärgårdshemman döljer sig såväl avundsjuka och bitterhet som sexuella frustrationer, otrohet och kriminalitet.

När ytterligare ett mord inträffar växer paniken, och Elsa måste tillsammans med den märkligt överengagerade åklagaren Matti Lark hitta gärningspersonen innan ön töms helt på folk. Eller innan mördaren slår till en tredje gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Underström. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte trovärdigt!
    Eva , 13 juli 2022

    Hoppas inte att poliser i verkliga livet gör så urusel research som poliserna i den här boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magnus Abrahamsson