Solvargen (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (412.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lina Lantz (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2024-06-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180311533

Solvargen Ljudbok

(50 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-06-17

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Angela var som en exotisk cocktail i en småstad där folk var vana vid mellanöl. Maria var inte ens mellanöl, snarare ett ljummet glas mellanmjölk i skolmatsalen."

Året var 1989. Ett liv senare flyttar Maria Stener tillbaka till den lilla staden Sandinge med sin tonårsdotter Tilde. Snart börjar någon ringa till henne på natten från ett okänt nummer. När dottern sedan upptäcker en död kvinna i solariet på det lokala gymmet blir det början på en uppgörelse med det förflutna. Inget tyder på mord, tills polisen finner ett skrämmande budskap. Mördaren verkar drivas av hämnd, och det blir bråttom att förstå varför innan fler faller offer. För att få hjälp vänder sig polisen till Lina Lantz, som lejts av ett säkerhetsbolag för att skydda ägaren till gymkedjan, den förmögna svenskamerikanen Joey Wulf. Uppdraget blir svårare än Lina kunnat föreställa sig. Kan hon riskera sitt liv för en man hon avskyr? Och är det han som behöver skyddas från omvärlden eller tvärtom?

Solvargen - en deckare om hämnd, vänskap och brustna 80-talsdrömmar - är den fristående uppföljaren till Anna Breitholtz Monséns rosade debut Stranden och uppföljaren Slottet. Serien om Lina Lantz, hennes egensinniga morfar och färgstarka polisen Madde utspelar sig i och kring det fiktiva kustsamhället Sandinge, där den före detta polisen Lina Lantz öppnat katthotell. Deckarna, som kännetecknas av både svärta och värme, handlar inte sällan om att finna sin egen väg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Solvargen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt okej!
    KSM, 1 juli 2024

    Dock kan jag inte sluta störa mig på att ordet grimas används frekvent även i denna bok. Kanske läge att byta ut ordet mot något annat??

  2. Bra
    -Nadde (Hemma), 19 juni 2024

    Jag tycker om uppläsaren och boken var bra! Har läst alla 3.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Breitholtz Monsén