Styrkan (ljudbok) Spara 47%
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (338.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ebba Tapper (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2024-02-20
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180311960

Styrkan Ljudbok

(192 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-20

Styckköp

89 169 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Hur mycket är du villig att riskera för ett rent samvete?

Polisen Fabian Palm har just fått sin drömtjänst på knarkspan. Men lyckan förvandlas till en mardröm när ett ingripande går snett och en ung kvinna dör. Fabian vill larma om händelsen på polisradion, men hans gruppchef hindrar honom. Varför ska du offra allt för en tjackhora?

Kort därefter grips en uteliggare för mordet. Det verkar som en vattentät plan, tills det visar sig att den hemlöse är en före detta entreprenör med goda kontakter. Han skaffar sig det bästa försvaret man kan få, utredaren Ebba Tapper på Köhlers Advokatbyrå. Snart har Fabian och hans kollegor Ebba i hasorna och ju närmare sanningen hon kommer, desto större blir splittringen i polisgruppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Styrkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bok
  MK, 5 april 2024

  Lite seg i början. Men sedan mer och mer spännande. Oväntat slut. Kändes som den bara klipptes av.

 2. Bladvändare
  Cam, 12 mars 2024

  Spännande, många vändningar och intriger, bra tempo, fick verkligen följa med i de känslomässiga berg-och dal-banorna. Trots att jag inte är vän av kriminalhistorier.

 3. Mycket bra!
  -, 7 mars 2024

  Bra uppläsare. Det gör väldigt mycket!

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 mars 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Styrkan, är den tredje boken i serien om den före detta polisen/biträdande juristen Ebba Tapper, av författaren Anna Karolina. Dom två första böckerna i serien heter Försvararen och Livvakten. Jag har läst dom två böckerna, och jag tyckte om dom. Jag tyckte även om den här tredje boken, och jag kommer definitivt att fortsätta att följa serien. Så jag kan absolut rekommendera alla tre böckerna, som nog helst ska läsas från början och i rätt ordning. (... Läs hela recensionen

 5. Spännande
  Monica, 27 februari 2024

  Bra tempo och många olika intriger

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina