Nemesis (ljudbok) Spara 73%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Alex Storm (del 7)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-03-08
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180312592

Nemesis Ljudbok

(73 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-08

Styckköp

45 169 Du sparar 124 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ny serie för alla som älskar Leffe Grimwalkers succéböcker om Alex Storm!

Jessica Storm ångrar bittert att hon föll för, och gifte sig med, bilhandlaren och senare ledaren för triaderna i Sverige, Alex Storm. Men trots att kärleken slocknat, så brinner det fortfarande en låga i Jessica - hungern efter hämnd. I fyra år har hon förberett sin revansch på alla de som på något sätt var inblandade i mordet på hennes döttrar.

Utåt sett lever Jessica som framgångsrik entreprenör i en exklusiv villaförort men i själva verket är hon Stockholms knarkdrottning. En natt bryter sig två män in i och misshandlar henne brutalt, i sista stund räddas hon av sin nya granne, kriminalkommissarie Cesar Brandel.

Överfallet visar sig vara en del av kampen om makt i Stockholms undre värld och Jessica bestämmer sig för att slå tillbaka på egen hand. Vad hon inte vet är att någon är henne på spåren, beredd att avslöja Jessicas hemliga dubbelliv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Nemesis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 7 oktober 2023

  Bra, men föredrar Jonas som uppläsare. Boken gör avsteg från Axel, handlar om Jessica.

 2. Spännande och Fartfylld
  -, 7 juli 2023

  Samma koncept som böckerna om Triaden, spänning, våld, död och lite humor inklämt här och där. I denna bok är det dock Jessica, mamman till de nu döda trillingarna, som är huvudpersonen. Hon har stannat i Sverige och blivit rik och inflytelserik inom Stockholms undre värld. Dock har hon nu fått nog och vill lämna sin plats i den sydamerikanska kartellen som hon representerar i Sverige. Det blir svårt och invecklat eftersom andra kriminella element inte känner till hennes nya planer och ser henne som en fiende.

 3. Bra nytändning
  -, 20 juni 2023

  Även om texten inte har riktigt samma driv som de inledande böckerna så var det ett mycket bra beslut att bjuda in en medförfattare. De sista böckerna började tappa fokus, men detta gav serien en nytändning. Absolut en läs och hör-värd bok.

 4. Bra
  -, 1 juni 2023

  Intressant fortsättning på äventyret Storm, väntar med spänning på nästa bok i serien.

 5. Förutsägbar
  -, 14 mars 2023

  Helt ok. Gillar serien med Alex Storm. Dock är slutet här så dåligt... Så provocerande!!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna