Inblåst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vingaserien (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2023-08-14
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180313780

Inblåst Ljudbok

(47 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-14

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Linda och hennes bästa vän Annika åker ut till Vinga på Västkusten för att umgås. Där möter de en trevlig man som erbjuder dem en tur i sin motorbåt. Sedan blir allt svart.

Nästa dag hittas Linda kraftig nedkyld i vattnet. Efter Annika finns inga spår. Linda kämpar med PTSD och diffusa minnesbilder. Hinner hon minnas vem mannen var innan han slår till igen?

Jessica Krabbe debuterar med en deckare om att förlora sin bästa vän men själv överleva. Om att lyckas hitta en seriemördare innan han slår till igen och krossar skärgårdsidyllen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Inblåst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oerhört spännande
  -, 17 december 2023

  Den här boken var bland de bästa jag läst, spänningen byggs upp och nu väntar jag bara på del 2

 2. Gastkramande bok
  -, 15 september 2023

  Så underbar o spännande bok, älskar att man känner igen sig i miljön och nu kan jag inte vänta på fortsättningen...så bra

 3. Tråkig
  -, 13 september 2023

  Spännande början som var lovande. Sedan blev den bara tråkigare och tråkigare. Alldeles för ytlig och persongalleriet var icke trovärdigt.

 4. Spännande
  -, 11 september 2023

  En spännande och skrämmande historia, slutade inte riktigt som väntat, men där ser man vad sorg kan göra med människor. Sofia Berntson läser väldigt bra.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jessica Krabbe

 • När vi på rymmen kommer bort

  Jessica Krabbe

  Hannes och Mirra är de allra bästaste vänner, så nära som man kan vara så att man nästan är syskon fast man inte är det. Så när Mirra blir så där gränslöst arg och ledsen på sin mamma och bestämmer sig för att nu, nu måste hon bara bort, bort - då...