Visselblåsaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (253.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Eva Evander (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2024-04-15
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180316088

Visselblåsaren Ljudbok

(79 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-15

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Eva Evander har slutat vid polisen i Region väst efter ett polisingripande som höll på att kosta henne och kollegorna livet. Drömmen om ett familjeliv går inte längre att kombinera med den hårda vardagen som polis. För att inte helt släppa kontakten med sitt gamla liv startar hon en ny karriär - som privatdetektiv.

När en kvinna en dag uppenbarar sig på hennes kontor får hon sitt första uppdrag. Att avslöja en misstänkt otrohetsaffär. Det som först framstår som ett rutinuppdrag visar sig vara något mycket större när en person med kopplingar till kvinnans make skjuts till döds på Hisingen i Göteborg. Ännu en gång hänger Evas liv på en skör tråd i jakten på sanningen.

Visselblåsaren är den första delen i den helt nya serien om privatdetektiv Eva Evander. En spin off från de populära kriminalromanerna om Fatima Wallinder och hennes kollegor vid enheten för grova brott i Göteborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Visselblåsaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Visselblåsaren
    -, 2 juni 2024

    Välskriven

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna