Rov (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (429.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2024-02-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180529327

Rov Ljudbok

(117 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-27

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Leo Barde är polis, men till vilken nytta? Karriären har gått i stå och privatlivet i bitar. För att göra saker än värre mördas hans mentor en sen natt. Innan denne dör hinner han ge Leo numret till sin infiltratör, och det blir startskottet för en hetsig historia som leder Leo långt bortom tryggheten. Först är han rädd att utredningen ska riskera hans jobb, men snart önskar han att det bara vore jobbet som stod på spel. Chris Russel, en ung introvert soldat med mörka tankar, har klivit över på fel sida av lagen. Metodiskt arbetar hon sig uppåt inom en kriminell organisation som förser Stockholm med unga tjejer från Balkan. Siktet är inställt på toppen, och när hon väl når dit ska hon förgöra vem det än är som sitter där. Om hon själv inte blir dödad först. För en infiltratör är alla vänner egentligen fiender. Men den riktiga risken är att sugas för långt in. Att för sent inse att ändamålen inte helgar medlen. Att man själv blivit värre än den man ska förgöra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Rov. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Onödigt seg
  Ann-Kristine (Helsingborg), 2 april 2024

  Den här boken passar inte som ljudbok! Detta märkliga att ange plats, datum och tid hela tiden även när handlingen fortgår - så tjatigt! Varför detta märkliga grepp?!Huvudpersonerna kunde nog också ha beskrivits lite vassare och inte så amatörmässiga i vissa situationer. Boken känns även för lång med många oväsentliga detaljer som inte tillför något! Utan Malmsjö hade jag avslutat långt innan slutet!

 2. Intensiv
  Mauritz Johansson, 19 mars 2024

  En story som är ganska lik många andra i den här genren. Den första i en ny serie så persongalleri har inte riktigt satt sig än. Klart godkänt i alla fall.

 3. Bra!
  -, 16 mars 2024

  Spännande, bra handling och öppnar ju helt klart för en fortsättning.

 4. ROV
  -, 10 mars 2024

  En bladvändare, mycket bra!

 5. Bra
  -, 10 mars 2024

  Bra och Malmsjö är jättebra på att läsa boken!

 6. Ännu en spännande bok.
  AJ/Nettan, 9 mars 2024

  Hoppas flera böcker kommer. Sluta inte !!!!!

 7. Rov
  Pelleskutt7 (Alsterbro), 8 mars 2024

  Den här boken var väldigt bra och spännande och Jonas läser mycket bra.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna