Odödlig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (415.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lacey Flint (del 3)
Inläsare
Karin Lithman
Utgivningsdatum
2022-08-31
Förlag
Modernista
Översättare
Lilian Fredriksson, Karl G Fredriksson
ISBN
9789180631129
Odödlig (ljudbok)

Odödlig Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-31

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje boken i serien om kriminalpolisen Lacey Flint

»En ren glädje att läsa. Spännande hela vägen till slutet.« Lotta Olsson, DN

»Bolton leker skickligt med läsarens sympatier och misstänksamhet. Och även om Odödlig verkar närma sig ett för serien ovanligt lyckligt slut så sätter hon allt i gungning igen.« Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet


Barney har sett saker. Sådant som inget barn borde se. Och han vet att mördaren snart kommer att slå till igen. Offret kommer att vara ännu en pojke, precis som han. Mördaren kommer tömma kroppen på blod och lämna den någonstans vid Themsens strand.
Det kommer inte att finnas några spår för poliserna Dana Tulloch och Mark Joesbury att upptäcka. Och ingen varning om vem som står på tur. Det kommer inte heller att finnas någon bra anledning för den unga polisen Lacey Flint att bli involverad.
Och inte en chans att hon ska kunna hålla sig borta...
I svensk översättning av Lilian Fredriksson och Karl G. Fredriksson.

SHARON BOLTON hör till Storbritanniens mest hyllade deckar-författare. Hon har bland annat vunnit Mary Higgins Clark Award och emottagit The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Odödlig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vampyrer
    -, 16 maj 2023

    Det här är tredje boken om Lacey Flint som den smarta men knepiga polisen. Lacey är sjukskriven efter ett trauma som hon fått efter ett tidigare fall men som väntat har hon svårt att hålla sig borta när hon blir involverad i flera blodiga mord av barn. Spännande och lite mörk. Som vanligt knuffas man hit och dit av ledtrådar som man tror leder till mördaren. Ska jag klaga på något handla den boken inte så mycket Lacey den här gången. Karin Lithman läser så bra!

  2. Helt OK
    -, 29 mars 2023

    Boken är bra men inte lika spännande som de två tidigare. Men absolut läsvärd.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sharon Bolton