Änkan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (271.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2024-01-31
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Leo Gefvert
ISBN
9789180661768

Änkan Ljudbok

(53 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-31

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Erling segnar ner på cykeln och hittas avliden. Ensam i det stora huset sitter Evy, hans fru sedan fyrtiofem år. Det är något som inte stämmer med makens dödsfall. Föremål försvinner från huset, de vuxna barnen döljer saker för henne och källardörren som alltid är låst står plötsligt på glänt. En gammal vän från Erlings ungdomstid dyker plötsligt upp och har något att berätta. Fanns det personer som ville skada Erling? Till och med döda honom? Och om så var fallet, är den personen nu ute efter Evy?

Helene Flood (f 1982) är psykolog och forskare och bosatt i Oslo. Änkan är hennes tredje psykologiska spänningsroman efter succéerna med Terapeuten och Betraktaren.

Hon slår till så att det blixtrar. Det är en bok som läses i ett nafs och som säkert kan bli Floods verkliga genombrott, även internationellt. Adresseavisen (Tärningskast 6)

Fantastiskt bra. Änkan utmärks av den litterära säkerheten och det försåtliga lugnet som kännetecknar Helene Flood. Dagbladet (Tärningskast 5)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Änkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vem är ute efter dig?
  -, 10 april 2024

  En medelålders kvinna måste ta itu med sitt liv när hennes make plötsligt dör i en olycka. I sin förvirring och sorg börjar underliga saker att hända omkring henne och hon börjar att misstänka att makens död inte bara hände efter en olycka

 2. Mycket spännande bok
  -, 9 april 2024

  Mycket bra och spännande hela tiden. Trovärdiga personbeskrivningar. Rekommenderas varmt.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 februari 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här är den tredje boken som jag har läst av den norska författaren och psykologen Helene Flood. Dom två tidigare böckerna heter Terapeuten och Betraktaren, och alla tre böckerna är helt fristående från varandra. Jag tyckte om dom två tidigare böckerna och jag tyckte även om den här. Alla tre böckerna är i kategorin psykologiska spänningsromaner. Boken Änkan är välskriven, oförutsägbar, och har en lågmäld spänning i sig. Kan absolut rekommendera boken, och även ... Läs hela recensionen

 4. Wow!
  G, 1 februari 2024

  Verkligen häftig story. Annorlunda. Upplägget är eget och speciellt. Läs!!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Helene Flood