Sedlighetsbyrån (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Polissystrar (del 1)
Utgivningsdatum
2023-05-03
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789180721363
Sedlighetsbyrån (e-bok)

Sedlighetsbyrån E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-03

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Gotland, juni 1944. Polissystrarna Svea och Rut har skickats till semesterorten Ljugarn på hemligt uppdrag. Militärnärvaron är hög, och under ytan ruvar ljusskygga element som inte bara är ett hot mot lugnet på den lilla badorten, utan också mot rikets säkerhet. När unga flickor börjar försvinna och lik dyker upp längs kusten förvandlas det som började som ett enkelt spaningsuppdrag till något större och mörkare. När allt känns hopplöst korsas polissystrarnas väg av den märkliga grevinnan Lussan Kagg och hennes brokiga gäng motståndskvinnor.

Hyllade författaren Christina Wahldén har inspirerats av Gotlands dunkla historia och väver stilsäkert ihop en både spännande, stämningsfull och varm berättelse. Sedlighetsbyrån är den första delen i spänningsserien Polissystrar, som utspelar sig i Sverige på 1940-talet.

***

Christina Wahldén är författare och journalist. Under sina många år som kriminalreporter på Svenska Dagbladet bevakade hon främst våld mot kvinnor och flickor, som våldtäkt, hedersrelaterat våld, tvångsäktenskap och människohandel. Hon har skrivit en mängd böcker för vuxna och barn. Nämn inte de döda, första delen i deckarserien om Darwin, nominerades till årets bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Wahldén