Min son Love: kärleken, sorgen och självmordet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (301.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Örjan Gruden
Utgivningsdatum
2022-12-14
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180731270

Min son Love: kärleken, sorgen och självmordet Ljudbok

(8 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-14

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Jag slänger snabbt iväg ett sms: Gör det inte Love samtidigt som jag går in till vardagsrummet och ber Milena ringa 112 och säger: Milena, vi behöver göra oss i ordning för att sticka. Jag är rädd att Love håller på att ta livet av sig.

Min son Love är en berättelse författad av en pappa som har förlorat sitt barn. På ett närvarande och kärleksfullt vis berättar han om sina erfaren-heter, sina reflektioner och om vad som ledde fram till ögonblicket då han inte längre hade sin son i livet. Men framför allt är det en berättelse om odödlig kärlek, om vikten av att prata om sina upplevelser och om att bryta stigmat och tystnaden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Min son Love: kärleken, sorgen och självmordet . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kärleken till ett dött barn
  -, 19 december 2023

  Det är en fin berättelse om en pappa som på ett lugnt och väldigt tydligt sätt ger sin bild av vem Love var. Örjan sätter ord på sin sorg, drar paralleller. Vrider och vänder på sina känslor för att förstå varför. Jag tycker det är väldigt fint av Örjan att skriva denna berättelse, dels som hyllning och för att kunna bena ut sin känslor. Starkt gjort!

 2. Känslomässigt förskönat
  -, 15 oktober 2023

  Kan finnas en poäng att ändå ha en professionell läsare till ljudbok.
  Kände en distans mellan det viktiga ämnet. Blev besviken.

 3. Love
  -, 23 april 2023

  Så otroligt gripande och kärleksfull och ärlig. Tack.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Örjan Gruden

 • 21 dagar om sorg : din guide vid förlust

  Örjan Gruden

  När Örjan Grudens 18-åriga son Love tragiskt tog sitt liv, förändrades allt. Plötsligt stod Örjan inför den svåraste prövningen i sitt liv. Men ur denna djupa förtvivlan kom också ett behov av att förstå, bearbeta och slutligen acceptera det som h...