Den oskyldige (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (421.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jacob Nordenson
Utgivningsdatum
2006-01-01
Förlag
Earbooks
Översättare
Lennart Olofsson
ISBN
9789185553136

Den oskyldige Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2006-01-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Matt hamnade på fel plats vid fel tillfälle. Han försökte avstyra ett slagsmål men blev själv dömd för dråp. Nio år efter avtjänat straff börjar livet se ljust ut. Matt väntar barn med sin stora kärlek, Olivia, och yrkeslivet är på topp. Men så blir han förföljd av en okänd man och får ett underligt videosamtal på sin mobil. Skärmen visar en suddig bild av hans fru Olivia och en man. I ett slag rämnar hans värld.

En nunna hittas mördad och när den mystiske förföljaren också påträffas död riktas misstankarna mot Matt, den f.d. fängelsekunden. Mordutredare Loren Muse tar sig an fallet som blir komplicerat och FBI kopplas in. Men FBI-agenternas underliga beteende gör henne misstänksam. Är de där för att hjälpa eller för att vilseleda?

Harlan Coben har skrivit en mängd internationella bästsäljare och har översatts till 28 språk. Han är den förste författaren som tilldelats alla de tre amerikanska litterära utmärkelserna Edgar Award, Anthony Award och Shamus Award.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den oskyldige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 juli 2014

    (Den här boken var en av dom tolv böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag läser.)

    Harlan Coben har jag läst många böcker av. Både dom i serien om Myron Bolitar, (som jag tycker lite mindre om), och flera av Harlan Cobens fristående böcker, (som jag tycker mycket mer om).

    "Den oskyldige" är en helt fristående bok. som jag tyckte verkligen mycket om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben