Att välja glädje - En bok om att få ett bättre liv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
*Anderson Pocket
Dimensioner
177 x 110 x 18 mm
Vikt
120 g
SAB
Dokb
ISBN
9789185567164
Att välja glädje - En bok om att få ett bättre liv (pocket)

Att välja glädje - En bok om att få ett bättre liv

(71 röster)  |  Läs 19 recensioner
Pocket Svenska, 2007-04-01
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Att välja glädje" är en bok om att växa och utvecklas som människa. Det är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och sitt liv.

Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.

"Att välja glädje" ger dig verktyg för att långt mer kunna vara "den du var ämnad att vara". Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka ... Ja, kort sagt, oftare känna glädje i livet.

Se boken som arbetsbok. Bär den med dig som följeslagare. Lev med den. Omtumlande, roande och utamanande. En bok som inte liknar någon annan. En bok att hämta kraft ur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 19 recensioner av Att välja glädje - En bok om att få ett bättre liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Att stå för det man skriver
  Peter Goldmann, 12 februari 2020

  Jag hörde av mig till K-P som jag blev uppmanad till i slutet av boken som jag köpt flera ex av för att ge bort.
  Jag hade förslag till förbättringar men blev magsurt bemött. KP var ej intresserad att ens ta del av synpunkterna.
  De fina recentionerna av många visar att de haft hjälp av att välja glädje genom boken.
  Så kan det bli! Det är lite som med exempelvis Alice Miller, Jesper Juul, Anna Wahlgren m.fl. m.fl. att det kan halta mellan text och liv.
  Det får man som läsare... Läs hela recensionen

 2. Läs!!
  Elin Nilsson, 8 januari 2020

  Sjukt bra bok, aha upplevelser och väldigt lättläst. Den öppnar verkligen ögonen för många fula ovanor man har. Älskar kay!

 3. Att man lära sig från mistaget

  Wow mycket lärorik bok att man känner igen sig när man läser boken man blir efterklok fantastiskt jag ger betyg 5 stjärnor till boken💥💥💥💥💥

 4. glädje

  Detta ex var en bok jag skulle ge till en god vän. Jag har ett välläst ex själv och det säger väl det mesta.
  En bra bok delar jag med mig av.

 5. Tack
  marianne andersson, 12 februari 2016

  En av de bästa ledarskapsböcker jag last, köper den mer än gärna till nära o kära
  Tack till författaren Kay Pollak

 6. Tänkvärda perspektiv
  Jofen K, 23 september 2015

  Kays andra bok är lite av en fördjupning av den första - i grund och botten ligger samma budskap men i boken att välja glädje är Kay mer konkret i termer av att använda exempel och att baka in sina tankar i mer heltäckande resonemang.

  Men sedd som helhet är boken en mycket läsvärd upplevelse som inte kan annat än att förändra synen på dig själv och din relation till din omvärld.

 7. Min "Bibel"
  Lena, 15 juni 2015

  Absolut bästa, underbaraste, fantastiska bok jag någonsin läst. förhåll dig efter den så öppnar sig världen för dig... Tack Kay Pollak

 8. Ta-till-sig-bok
  Ann-MarieJ, 31 mars 2014

  Mycket bra. En bok som man gärna sitter och funderar över efter varje kapitel. I varje ögonblick har vi möjlighet att välja om vi vill vara ett offer eller vi vill ta kommandot över vårt liv.

 9. Inspiration
  John Robert Ehrin, 30 januari 2014

  En fantastiskt inspirerande och tänkvärd bok. Väl läsvärd! Flera gånger om... Jag kommer i alla fall att läsa den fler gånger.

 10. En fantastisk bok som öppnar nya världar. Om hur vi...
  Malin-Charlotta Rudin, 25 oktober 2013

  En fantastisk bok som öppnar nya världar. Om hur vi påverkas av våra tankar och hur vi kan lära oss att hantera våra tankar i positiv riktning. En bok alla skulle läsa!

 11. Tyvärr inte så bra som jag hoppats på. Tycker att...
  kea, 24 juli 2013

  Tyvärr inte så bra som jag hoppats på. Tycker att Pollak sätter sig själv på litet höga hästar, han framstår vid vissa tillfällen som alltför rationell och självcentrerad. För mycket av en besserwisser, litet mer äkta ödmjukhet hade varit bättre och trovärdigare.

 12. En underbar bok att ta till när livet är lite trögt...
  Ninni, 21 juni 2013

  En underbar bok att ta till när livet är lite trögt eller bara för att må ännu bättre. Många bra må bra tips och hur man bryter sina egna invanda tankebanor.

 13. Mycket tänkvärd. Bra att läsa om då och då, göra...
  Marianne Sundelin, 6 juni 2013

  Mycket tänkvärd. Bra att läsa om då och då, göra övningar och att man förstår att det är endast dig själv du kan ändra på för att skapa ett bättre liv.

 14. Aha! eller Jaha?
  Peter G, 7 januari 2012

  Boken tillhör "Du blir vad du tänker"-genren. Blir du inte hjälpt av boken beror det förmodligen på att du inte tänker tillräckligt "positivt" osv. Precis som ett duktigt medium har han lärt sig att säga det som du vill höra utan att specificera sig - vissa av t.ex. visdomsorden är upp till läsaren att själva tolka och fylla en mening med.

  Boken kan ge viss insperation, men att leva strikt efter råden är omöjligt och säkert inte önskvärt. Och ärligt talat min mormor kunde sagt det som står i boken.

 15. Fantastisk
  EW, 22 april 2009

  En av de absolut bästa böcker jag läst. Man kan läsa den om och om igen och alltid ger den nya insikter och upphov till nya tankar.

 16. Rekommenderas varmt
  HL, 2 oktober 2008

  En bok att leva med. Man läser, bläddrar, tänker om och om igen. Så enkelt och så svårt. En handbok i lycka...

 17. livets vägvisare...
  Vivi, 16 februari 2008

  Jag har levt med den här boken i många år. Läst den om och om igen. Jag blir glad när jag läser den. Det bästa är att den inte säger "att så här är det" utan den säger; "tänk om det är så att...." För mig är det stor skillnad, att få pröva och se om det fungerar och komma underfund med att det gör det. Det är befriande.
  När jag kom underfund med att det var möjligt att förändra mina tankar öppnades en ny värld.... efter år av prov, blir jag inte lika irriterad längre, jag väljer mina sk ... Läs hela recensionen

 18. Måste läsas av alla!
  Labolina, 29 januari 2008

  Han gör det så enkelt och roligt att vilja styra över sin egna tankar och känslor.

 19. Vilken glädje...
  en ny gladare själ, 11 oktober 2007

  Länge har jag letat efter en bok som på ett så enkelt sätt kan uppmuntra och visa vägen till ett mer meningsfullt liv med mer glädje. Han ger dig verktygen, sen är det bara för dig att välja...GLÄDJE!

Visa alla 19 recensioner

Fler böcker av Kay Pollak