Kajak : bygg din egen träkajak (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2008-10-13
Upplaga
1
Förlag
Balkong Förlag
Medarbetare
Ljung, Sven (form)
Illustratör/Fotograf
Anders Jalakas
Dimensioner
176 x 270 x 16 mm
Vikt
740 g
SAB
Prccd
ISBN
9789185581153
Kajak : bygg din egen träkajak (inbunden)

Kajak : bygg din egen träkajak

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2008-10-13

Slutsåld

I Sverige är kajakpaddling ett stort intresse, årligen säljs det här runt 10 000 kajaker. Nu kan Du bygga Dig en egen kajak för detta är en handbok i konsten att bygga lätta, vackra och hållbara kajaker i trä. Författaren Anders Jalakas tar med läsaren på en resa där man får lära sig varför kajaker ser ut som de gör, hur man designar sin egen kajak och anpassar den till olika användning. Här ges goda råd från ritning till konstruktion. Processen illustreras med originalfoton och konstruktionsritningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kajak : bygg din egen träkajak. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den här lånade jag först på biblioteket men gillade...
    stagospappa, 6 oktober 2013

    Den här lånade jag först på biblioteket men gillade den så mycket att jag behövde ha den. Jag har visserligen inte börjat bygga än men känner mig mycket trygg i alla bra beskrivningar. Det känns direkt att författaren har gjort det här bygget och att han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. Nu gäller det bara att hitta en plats att bygga på.

Visa alla 1 recensioner